Здрави односи. Здрава земља. Здрав плод.

Више од 60 газдинстава

Преко 100 хектара плодне земље

Партнерства која су здравља вредна

Природна храна са локалних газдинстава у срцу Београда

Прешли смо више од 40.000 километара у потрази за сеоским домаћинствима на којима се храна производи без употребе вештачких препарата, у складу са законима природе и нашим зацртаним хуманим принципима. На Фруској гори, Копаонику, Банату, Старој планини, Тари, Мачви, Шумадији, Морави, Златибору, Источној Србији… пронашли смо управо таква газдинства. Они су данас наши Задругари, са којима делимо исту љубав, веровање и страст – производњу 100% природне, сезонске, локалне и свеже хране, коју право са поља доносимо на ваш кућни праг.

Хајде да се упознамо и дружимо!

Позивамо Вас да се придружите нашој мисији, јер Задруга управо то и симболизује – оно што радимо за себе, за нашу децу и нове генерације, радимо и ЗаДруга, сви ЗаЈедно!

НАШИ ЗАДРУГАРИ

Представљамо вам наше Задругаре са којима делимо исту љубав, веровање и страст – производњу 100% природне, свеже, сезонске и локалне хране, коју право са поља доносимо на ваш кућни праг!

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

Уколико гајите и производите намирнице и производе који су настали на поштовању природних принципа и делите исту љубав, веровање и страст са нама, јавите нам се и постаните део наше Задругарске мисије!

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Војводе Степе 603а,

11000 Београд


market@zadruga.co.rs

+381 11 450 72 31

+381 60 555 76 41

+381 60 555 76 47

ПРАТИТЕ НАС

zadruga.co.rs. Сва права задржана.

×
×

Cart